¿Com comprar?

Podeu fer la comanda per la web o bé per el mòbil o la tablet. Trieu entre tots el nostres productes en l'apartat Botiga. Quan tingueu acabada la llista de compra preneu el botó Cistella i Anar a caixa i seguiu les instruccions, és senzill i ràpid. Ens caldran les vostres dades: nom i cognom, telèfon mòbil i adreça on lliurar la comanda en el cas que trieu que us la portem a a casa. Sempre estareu en un entorn segur i complint la Llei Orgànica de Protecció de dades, LOPD.

Teniu dues opcions per lliurar-vos la comanda:

1- Recollir-la a una de les tendes, la que expecifiqueu. La tindreu preparada al moment o si ho preferiu ens podeu dir el dia i l'hora que passareu a recollir-la. Se us enviarà un missatge quan estigui acabada. No hi ha cap cost afegit i no hi ha comanda mínima.

2- Que us la portem a casa. Ens haureu de dir el dia i l'hora aproximada que la voleu rebre. De moment només lliurem comandes a Molins de Rei. Repartim de dimarts a divendres de cada setmana a partir de les 16:00 fins les 20:00 hores. Les comandes ens haurien d'arribar com a mínim el dia abans.No hi ha cap cost afegit. El transport és gratuït per a Molins de Rei. La comanda mínima és de 20 euros.
Properament també repartirem a St. Feliu de Llobregat, La Palma de Cervelló, St. Vicenç dels Horts i Sant Boi de Llobregat amb un cost de lliurament de 2 euros i Barcelona amb un cost de 4 euros.

Els mètodes de pagament són: contra reembossament al rebre la comanda o al recollir-la per la tenda, PayPal i targeta de crèdit.