El meu compte

Podeu administrar el vostre compte, canviar adreces d'enviament, de facturació, paraula de pas, veure l'històric de les comandes i moltes coses més.

Has perdut la teva contrasenya? Si us plau, introdueix el teu nom d'usuari o l'adreça de correu electrònic. Rebràs un enllaç per correu electrònic que et permetrà crear una nova contrasenya.

 

Gestió de Dades
Responsable: Enric Figuera Solé, C.I.F. 46.664.556V, Adreça: Carrer Josep Folqué, 13 08750 Molins de Rei (Barcelona). Correu Electrònic: info@lapagesa.cat.
Li informem que les dades personals que conté aquest Document, estan incorporats en un fitxer sota la nostra responsabilitat, amb la finalitat de prestar-li el servei sol·licitat. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris (Reglament (UE) 2016/679).