Benvinguts a La Pagesa

A la Pagesa volem oferir-vos les fruites i verdures conreades als nostres camps, de collita pròpia i de pagesos companys. De temporada i de proximitat.

Vem optar per la venda directa i al detall, obrint dues tendes a Molins de Rei, aquest lloc web i l'aplicació mòbil que us podeu descarregar gratuitament a l'apartat Com funciona. Actualment basem els cultius, varietat de productes i quantitats en funció de la venda al detall. També Hi trobareu productes de les coperatives: del Baix Llobregat, del Maresme, València, Aragó, Alacant, Tarragona, Lleida i Girona.

Continuem amb la tradició de pagesia de les nostres famílies. Fem ús de tècniques que han anat passant de generació en generació i que han servit per conrear productes d’altíssima qualitat. Les nostres fruites i verdures no portan herbicides ni pesticides, fem cultiu integrat respectant al màxim el medi ambient i la salut de la nostra terra i dels nostres productes.

Optem per un comerç pròxim i de temporada, responsable amb el medi ambient.
Hem de tenir en compte que oferint productes de temporada s'ofereix també qualitat alimentària i salut..!


La venda al detall ens permet que el nostre producte sigui valorat. Un producte fresc d'altíssima qualitat i a un bon preu..!

Mitjatçant aquest lloc web o l'aplicació per a mòbils i tablets podreu veure els nostres camps i cultius durant tot l'any.Conèixer quines són les fruites i verdures de temporada. Fer una comanda de forma ràpida i senzilla. Dir que la portin a casa o recollir-la a la tenda. I altres coses que anireu descobrint..

A mida anem fent les fotos de la resta les anirem ficant.